Volg De Wrikker via Facebook alle nieuws, aanbiedingen en evoluties kan je daar ontdekken!


Nieuwe drukpers!

March 2015

Een drukpers is misschien niet geheel de juiste benaming, we spreken soms van een opgewaardeerde printer. Maar wel ideaal voor alle kleine oplages en drukwerkjes die snel klaar moeten zijn. De MGI levert kwaliteitsdrukwerk zonder de huidige startkost voor offset en levert daardoor goedkoper drukwerk... aangezien het drukwerk meteen droog is kan er ook verwerkt worden vlak na productie. Belangrijk voor het milieu is het volledig wegvallen van een materiaalkost zoals offsetplaten. Vertel het voort!

Nieuwe drukpers!

We wuiven uit...

December 2013

Een hele mijlpaal is het eigenlijk voor iemand als hij/zij op rust mag, en genieten van de opbrengst van de gewerkte jaren... Zowel Hedwige die instond voor de boekhouding als Joost die het onthaal en de coördinatie op zich nam, hebben ons pand verlaten. Dankjewel collega's voor jullie jarenlange inzet en overgave om van De Wrikker de zaak te maken die het nu is. Jullie zijn fijne mensen!

Duurzaamheidsverslag 2010-2011

November 2011

Een duurzaamheidsverslag 2010-2011. Je kan er niet meer onderuit lijkt het, en toch kleuren we het op onze eigen manier in, al 40 jaar!

Duurzaamheidsverslag 2010-2011

Rechte rug...

June 2011

Het was al geruime tijd een droom, maar eindelijk realiteit! Vanaf nu kunnen we jullie publicaties ook afwerken met rechte rug. Het gaat daarbij niet over de wijze waarop wij zitten of liggen, maar over de rug van de publicatie. Afhankelijk van een aantal afmetingen kunnen we de afwerking van gelijmde brochures en boekjes nu gewoon in huis verzorgen. We informeren nog naar de mogelijke milieuaspecten van de lijmsoort...

Rechte rug...

De Wrikker in perspectief

March 2011

Voor de Pappenheimers onder jullie: er is nu ook een brochuurtje over De Wrikker, ideaal om ons bedrijf even toe te lichten! Hier te downloaden.