Volg De Wrikker via Facebook alle nieuws, aanbiedingen en evoluties kan je daar ontdekken!


Konica Minolta Bizhub Press C1100

October 2017

Alhoewel we redelijk tevreden waren over onze allereerste digitale pers (MGI DP 7800 XL) hebben we toch het besluit genomen 'm te vervangen door een nieuwe machine, eentje die sneller print en nog betere kwaliteit levert, ziehier de Konica Minolta Bizhub Press C1100. We hopen hiermee uw digitaal drukwerk tot SRA3 (45cmx32cm) nog gezwinder te kunnen produceren.

Konica Minolta Bizhub Press C1100

Alweer mochten we de witte zakdoek hanteren...

March 2017

...en dat bij het afscheid nemen van Luc, die de welverdiende "rust" van het pensioen mag genieten. Luc was in eerste instantie drukker aan de offsetpersen, en nam daarna de afwerking voor zijn rekening, een absolute zegen voor het collectief vanwege Luc's indrukwekkende technische bagage, en genadeloos oog voor detail en kwaliteit. Bedankt Luc voor je jarenlange inzet en energie, we gaan je missen.

Welkom Jan,

January 2017

Uiteraard  hebben we iemand gezocht die de capabele schoenen van Luc na zijn nakende pensionering gaat kunnen vullen, en we hebben hem gevonden in de persoon van Jan, die de wrikkerploeg op de afwerking is komen vervoegen.

Welkom in ons team Jan!

Nieuwe drukpers!

March 2015

Een drukpers is misschien niet geheel de juiste benaming, we spreken soms van een opgewaardeerde printer. Maar wel ideaal voor alle kleine oplages en drukwerkjes die snel klaar moeten zijn. De MGI levert kwaliteitsdrukwerk zonder de huidige startkost voor offset en levert daardoor goedkoper drukwerk... aangezien het drukwerk meteen droog is kan er ook verwerkt worden vlak na productie. Belangrijk voor het milieu is het volledig wegvallen van een materiaalkost zoals offsetplaten. Vertel het voort!

Nieuwe drukpers!

We wuiven uit...

December 2013

Een hele mijlpaal is het eigenlijk voor iemand als hij/zij op rust mag, en genieten van de opbrengst van de gewerkte jaren... Zowel Hedwige die instond voor de boekhouding als Joost die het onthaal en de coördinatie op zich nam, hebben ons pand verlaten. Dankjewel collega's voor jullie jarenlange inzet en overgave om van De Wrikker de zaak te maken die het nu is. Jullie zijn fijne mensen!

Duurzaamheidsverslag 2010-2011

November 2011

Een duurzaamheidsverslag 2010-2011. Je kan er niet meer onderuit lijkt het, en toch kleuren we het op onze eigen manier in, al 40 jaar!

Duurzaamheidsverslag 2010-2011

Rechte rug...

June 2011

Het was al geruime tijd een droom, maar eindelijk realiteit! Vanaf nu kunnen we jullie publicaties ook afwerken met rechte rug. Het gaat daarbij niet over de wijze waarop wij zitten of liggen, maar over de rug van de publicatie. Afhankelijk van een aantal afmetingen kunnen we de afwerking van gelijmde brochures en boekjes nu gewoon in huis verzorgen. We informeren nog naar de mogelijke milieuaspecten van de lijmsoort...

Rechte rug...

De Wrikker in perspectief

March 2011

Voor de Pappenheimers onder jullie: er is nu ook een brochuurtje over De Wrikker, ideaal om ons bedrijf even toe te lichten! Hier te downloaden.